Belek Vidanjör Hizmetleri

Şirket olarak, son teknolojiye donanmış vidanjör araçlarımız ile beraber hizmet sunmaktayız. Kanalizasyonlarda meydana çıkan tıkanıklıkları vidanjör araçlarımız ile birlikte anında açmaktayız. Yalnız Belek vidanjör olarak, fosseptik tüm kuyuların boşaltma faaliyetini de yapmaktayız.
Vidanjör Hizmetleri
Vidanjör araçları emilen tüm pis suların tutulmasını sağlar. Dolayısıyla bu işlemi, üzerinde yer alan silindir şeklindeki depolar, yardımıyla yapar. Vidanjör araçlarında yer alan emiş hortumları, vakumlama yöntemi ile beraber fosseptik çukurlarında biriken pis suları anında temizler. Şirket olarak, yılların vermiş olduğu profesyonellik ile fosseptik çukurlarda ve kanalizasyonlarda oluşan tıkanmalara hemen müdahale ederek açmaktayız. Yapmış olduğumuz işlemlerin başında ilk olarak, tıkanmayı tespit etmek ve bu tıkanmaya sebep olan atıkları iyice temizlemektir. Bu temizleme işleminin ardından, kanalizasyon borularına doğrudan yüksek basınç uygulayarak, boruların tekrar işlevselliğini yeniden kazandırıyoruz.
Vidanjör Ne İşe Yarar?
Vidanjör, kanalizasyon altyapı borularında ve foseptik çukurunda meydana gelen tıkanıklarının hemen ortadan kaldırılmasına, tıkanmaya sebep olan atık maddelerin temizlenmesine doğrudan olanak sağlamaktadır. Fakat Vidanjör hizmeti ile tıkanan çukurlar ve logar yeniden işlevsel hale gelmektedir. Bu yüzden kullanmış olduğumuz araçlar, teknolojiye uygun olması ile vidanjörlerde kameralı görüntüleme sistemleri yer almaktadır.
Kamera sistemi ile açılma işlemi uğraşılan logar veya kuyular zarar görmeden en kısa zamanda sorunun kaynağı tespit edilerek sonrasında müdahale edilmektedir. Yıllar boyunca hizmet kalitemizi artırarak bin dokuz yüz doksan dört yılından beri şirket olarak varlığımızı devam ettirmekteyiz. Yaptığımız tüm işlemleri uygun fiyatlar ile birlikte kaliteyi ucuza sunmaktayız.
Kanalizasyonlar Neden Tıkanır?
Kanalizasyon borularında geçmekte olan zaman içerisinde tıkanma ortaya çıkmaktadır. Kanalizasyon borularındaki tıkanmanın çoğunlukla en büyük sebebi, bilinçsizce olarak çevreye atık maddelerin bırakılmasıdır. Bu yüzden atık maddeler, dış etkenlerin sebebi ile borularda tıkanma ve birikme yapmaktadır.
Bu birikmeler ile beraber kanalizasyon borularında tıkanma ortaya çıkar. Ne yazık ki kanalizasyonlar bu sebeplerden ötürü işlevselliğini yitirir. Şirket olarak vermiş olduğumuz vidanjör hizmetimiz ile oluşan tüm tıkanıklıkları vakit kaybetmeden müdahale etmekteyiz. Sizlere sunmuş olduğumuz hizmetten yararlanmak için bizleri arayabilirsiniz.