Vidanjör Hortumu Kaç Metre?
Kanalizasyon çukurlarındaki tıkanıklıkları temizlemek için kullanılan bu aletler özel olarak üretilmektedir. Araçta bulunan özel ekipmanlar sayesinde kanalizasyon çukurlarındaki tıkanıklıklar anında çözülebiliyor. Kanalizasyon tıkanıklıkları nedeniyle yaşam alanlarını tehdit eden kötü ve kötü kokular etrafa yayılıyor.
Bu sorunların ortadan kaldırılması için anında müdahale edilerek vidanjör yardımıyla kanal tıkanıklığı anında ortadan kaldırılır. Dolayısıyla Vidanjör Araçlarının şehir yaşamında büyük bir öneme sahip olduğunu söylemek mümkün. Günümüz kent kültüründe evsel atıkların yoğunlaştığı bölgelerde plastik, katı atık ve yemeklik yağların donması sonucu kanalizasyonlarda büyük tıkanıklıklar meydana gelmektedir.
Vidanjör Nasıl Çalışıyor ve Nerelerde Kullanılır?
Santrifüj pompa sıvıyla buluştuktan sonra tankı geçici olarak yüksek emiş gücüne sahip sıvıyla doldurmaya başlar. Yüksek emiş gücü ile tıkanmaya neden olan katı maddeler ve elementler parçalanır. Bundan dolayı artık kanalizasyonlar da açılıp normal akışına devam etmeye başlamaktadır. Vidanjörler günümüzde en çok da ihtiyaç duyulan araçlardan biridir.Elektrikli süpürge araçlarında depo, aracın büyüklüğüne ve emiş gücüne göre değişiklik göstermektedir. Emiş gücü yüksek olan vakum tanklarının hacmi büyük iken, emiş gücü düşük olanların hacmi oldukça farklıdır. Bu bağlamda vidanjörler her zaman profesyonelce kullanılması ve tam tecrübeli personel tarafından kontrol edilmesi gereken araçlardır.
Çünkü yanlış bir hareket kanalizasyon sistemine ciddi zararlar verebilir Santrifüj pompa sayesinde emiş sağlanarak şehirler kanalizasyon hatlarındaki tıkanıklıkları ortadan kaldırıyor. Kırsal bölgelerde santrifüj pompalar yardımıyla septik tankların boşaltılmasında kullanılırlar.
Vidanjör Ekipmanları Nelerdir?
Kanalizasyon kamyonları bazı özel ekipmanların sisteme entegre edilmesiyle işlevsellik kazanmaktadır. Bu ekipmanların tamamı uzaktan kumanda ile kolaylıkla kontrol edilebilmektedir.Bütün bu entegre sistem mekanik, pnömatik ve vidanjör şeklini alır, birbirleriyle tam entegre çalışır ve vidanjör hizmeti vermeye başlar. Vidanjörlerin ortalama tank hacmi 4 bin litre ile 20 bin litre arasında değişmektedir. Tankın üretim aşamasında özel bileşenler kullanıldığı için iç direnci yüksek seviyededir.
Araç üstü ekipman olarak da bilinen pompalar, tahrik sistemleri, kapak kilit sistemleri, çamurluklar, toz lastikleri, emme hortumları, bağlantı anahtarları, emme nozulları, boşaltma hortumları ve alet kutuları gibi birçok kanalizasyon ekipmanı bir araya gelerek kanalizasyonu oluşturur.
Vidanjör Hortumu Kaç Metredir?
Tıkanan giderleri açmak için kullanılan aletlerin en önemli parçalarından biri kanalizasyon hortumlarıdır. Çünkü kanalizasyona zarar vermemek için vidanjör hortumunun aynı zamanda dayanıklı ve esnek olması gerekir.Tüm bunların yanı sıra yüksek emiş gücüne karşı da üstün direnç sergilemesi gerekir. Bu unsurları içeren özel bir bileşime sahip olan elektrikli süpürge hortumunun işini doğru yapabilmesi için profesyonelce üretilip doğru bir şekilde test edilmesi gerekmektedir.
Vidanjör hortumunun genişliği parmak büyüklüğünde ve 120 metre uzunluğundadır. Her türlü nozul mevcut olup her türlü tıkanıklık açılabilmektedir. Küçük çaplı drenajları temizlemek için kullanılabilecek 1/2 çapında ve vidanjör hortumu kaç metre? 60 m uzunluğunda drenaj hortumu içeren ikinci bir hortum tamburu bulunmaktadır. Vidanjör hortumları farklı kalite ve standartlarda üretilmektedir.
Olası sorunların önüne geçebilmek için her ürünün de amacına uygun kullanılması gerekmektedir. Firmamız olarak hem araçlarımızda hem de diğer alanlarda ihtiyaç duyulan en iyi ürünleri seçerek, sorunsuz ve kusursuz hizmet anlayışıyla da her zaman müşteri memnuniyetini gözeterek hizmet vermekteyiz.