Korkuteli Vidanjör

Fosseptik çukurlarındaki kirli suların ve çeşitli atıkların temizlenmesini sağlayan makineler vidanjör olarak adlandırılıyor. Bu araçlar herhangi bir tıkanıklık olması durumunda basınçlı su veya vakumlu motorlar yardımıyla problemi çözüyor. Antalya'nın Korkuteli ilçesinde korkuteli vidanjör makineleri her türlü kanalizasyon tıkanıklığı ve kanal açma gibi durumlarda hazır durumda bekliyor. Eğer bu tür problemleriniz varsa firmayla görüşerek bu araçlardan kiralayabilirsiniz.

Vidanjör Nasıl Çalışıyor?

Santrifuj adlı bir pompa desteğiyle kirli sular emiş gücü kullanılarak tanklara dolduruluyor. Makinelerdeki yüksek emiş kuvveti sayesinde tıkanmaya sebep olan katı maddeler parçalanıyor. Böylece tıkalı kanalizasyonlar rahatça açılabiliyor.

Kaç Çeşit Vidanjör Vardır? Nerelerde Kullanılır?

Vidanjörler boyutlarına ve icraatlarına göre 3 farklı gruba ayrılıyor. Vidanjörlerin almış olduğu atık suların litresi her makinede farklılık gösterebilir.
Vidanjör çeşitleri şu şekildedir;
  • Küçük tip vidanjörler, kanal ve fosseptik çukurlarda birikmiş olan atıkları vakumlayarak tahliye edebiliyor.
  • Teleskopik emiş boomlu vidanjörler, kanal ve fosseptik çukurlarında kalan atıkları teleskopik boomları sayesinde temizleyebiliyor. Ayrıca basınçlı hava ve güçlü vakumlama tekniği sayesinde tıkanıklık sorununu ortadan kaldırıyor.
  • Kaset boomlu vidanjörler, kanalizasyon kanalları ve fosseptik çukurlarını sahip oldukları yüksek basınçlı hortumlar sayesinde açabiliyor. Bunun dışında araçlarda yıkama ekipmanları ve temiz su transferi de bulunuyor.
Tıkanık kanal sorunu yaşıyorsanız öncelikle hangi tür özelliklere sahip iş makinelerinin sorununuzu çözebileceğini belirlemelisiniz.

Vidanjör Nerelerde Kullanılır?

Vidanjörler günlük yaşamda cadde ve sokak gibi toplu alanlarda yaşanan kanalizasyon tıkanıklıkları için her an kullanılmaya müsaittir.
Vidanjör kullanım alanları şu şekildedir;
  • Ev ve işyerlerinde,
  • İnşaat alanlarında,
  • Hastane ve restoranlarda,
  • Altyapı sorunu yaşayan kırsal yaşam alanlarında,
  • Fabrika ve kimyasal atık sorunu yaşayan mekanlarda,
Yukarıda sayılanlar dışında kiralama yöntemiyle birçok alanda vidanjör uygulamasından yararlanabilirsiniz.

Vidanjör Fiyatları Ne Kadar?

Fiyatlar harcanan zaman, iş yükü, aracın çeşidine ve yaşadığınız bölgenin şartlarına göre değişiklik gösterebilir. Bütçenize uygun bir fiyat bulabilmek için ilgili vidanjör firmasıyla iletişim kurabilirsiniz.