Kanalizasyon Açma

Antalya kanalizasyon tıkanıklığı açma. Belirli aralıklarla bakımı yapılmayan ve temizlenmeyen kanalizasyonlarda atıkların birikmesiyle kanalizasyon tıkanıklığı meydana gelir. Kanalizasyon açma hizmetlerimiz Antalya nın tüm ilçelerinde gün ve saat farkı olmadan sürmektedir. Antalya kanalizasyon açma işinde uzman personelimiz kanalizasyon açma hizmeti vermekteyiz.

Kanalizasyon sistemlere yabancı atıkların atılması veya zamanla diğer nedenler sonucunda katılaşan maddelerin kanal içini kaplamasıyla kanalizasyon tıkanması meydana gelir.
 

Kanalizasyon tıkanıklığı günümüzde teknolojik aletler yardımıyla yapılmaktadır. Kanal temizliğinde tıkanıklığa kalıntıların yerini noktasal olarak belirlemekteyiz. Bu tıkanıklığın giderilmesinde hiç birşeye hasar verilmeden uzman personelimiz tarafından profesyonel makinelerle yapmaktayız. Kanal temizliğinin ilk aşamasında kamerayla görüntüleyip noktasal tespit yapıldıktan sonra profesyonel personelimiz tarafından kullanılan makine yardımı ile kanal açılmakta ve atıklar parçalanarak yok edilmektedir.

Antalya kanalizasyon açma